FAQ

Lees hier veel gestelde vragen over EventingHQ, trainingen en meer

Wat is EventingHQ?

EventingHQ is een online platform dat trainingen aanbied gericht op de ruiter en paard in de eventingsport. 

Waarom ben je EventingHQ gestart?

Met mijn afstuderen heb ik mij gefocust op de toekomst van de eventingsport in Nederland en hoe deze zich kan ontwikkelen. Uit het onderzoek kwam mede naar voren dat er veel vraag is naar kennis. Met die gedachte heb ik  EventingHQ opgericht. Eventing is een geweldige sport met nog een enorme potentie om te groeien in kennis delen, te leren van elkaar en de veiligheid en welzijn van ruiters en paarden te verbeteren.

Wat is het doel van EventingHQ?

De eventingsport in Nederland zit in de lift. Het aantal wedstrijden, trainingen en deelname groeit met name in de lagere klassen. Met deze groei komt ook meer vraag naar kennis. De uitdaging is niet alleen het rijden van een goede cross maar ook het management van je paard. Het doel is om offline- en online educatie aan te bieden voor beginnende tot professionele eventingruiters. Dit doen we door o.a. groepstrainingen en webinars met verschillende experts aan te bieden. Daarnaast willen we extra beleving aan de sport toevoegen door middel van een jaarlijkse teamcompetitie.

Waar staat EventingHQ voor?

EventingHQ staat voor sport die zo veilig mogelijk is en innovatief is op het gebied van training en management van paarden en eventingruiters. Het welzijn van zowel paard als ruiter staat hoog in het vaandel. EventingHQ wil, met het verschaffen van educatie op het gebied van training en management, eventing in Nederland naar een hoger plan brengen.

Kan ik een partner worden van EventingHQ?

Ja dat kan! EventingHQ is altijd op zoek naar personen, producten en bedrijven die in natura of financieel kunnen bijdragen aan het doel en de essentie van EventingHQ. Je kan geheel vrijblijvend contact opnemen via de contactpagina. Deze vind je hier

Hoe kan ik in contact komen met EventingHQ?

Je kan contact opnemen met mij via de contactpagina. Ik kijk uit naar je bericht. 

Hoe kan ik mij aanmelden voor trainingen?

Aanmelden voor trainingen kan door te klikken op de gewenste training op de deze pagina. Door op inschrijven te klikken en het inschrijfformulier in te vullen kan je je aanmelden voor de training. Vul al je gegevens in en klik op verzenden.  

 

Hoe kan ik mij afmelden voor de trainingen?

Afmelden voor een training kan uitsluitend door een mail te sturen naar info@eventinghq.nl. De algemene voorwaarden zijn van toepassing. Lees deze hier

 

Wat zijn de voorwaarden als ik mij af wil melden voor een training?

De algemene voorwaarden van EventingHQ zijn van toepassing. Deze lees je hier

Wat is de sluitingsdatum voor een training?

De sluitingsdatum voor een training ligt ongeveer 7 dagen voor de (eerste) trainingsdag. Bij voldoende deelname gaat de training door en  wordt er via de mail een definitieve indeling en betaallink gestuurd. 

Wanneer kom ik op de wachtlijst?

Er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar voor de trainingen. Wanneer de trainingen vol zitten wordt er gebruik gemaakt van een wachtlijst. Komt er een plek vrij voor de trainingen dan wordt er contact met je opgenomen.  

Hoe wordt de indeling gemaakt voor de training?

De indeling van de training gaat in principe op volgorde van inschrijving en op basis van niveau. Heb je een speciaal verzoek of voorkeur voor tijd? Meld dat dan gelijk bij je aanmelding. Dan houden we daar zoveel mogelijk rekening mee. 

Wat gebeurt er als er te weinig deelname is voor een training?

Als er onvoldoende deelname is voor een training dan is EventingHQ helaas genoodzaakt deze te annuleren. Deelnemers kunnen doorschuiven naar een volgende trainingsdatum of hebben recht op restitutie van het inschrijfgeld.

Wat zijn de kosten voor een training?

De kosten van een training zijn afhankelijk van de trainer en locatie. Een overzicht van de kosten vind je bij iedere training. 

Wat is de EventingHQ Virtual Team Challenge?

De EventingHQ Virtual Team Challenge is een jaarlijkse teamcompetitie voor combinaties die uitkomen in de eventingsport. Lees hier meer over de Team Challenge.