3 gouden tips voor meer plezier in de eventing

Herken je dit?

Elke keer weer met een waardeloos gevoel naar huis rijden is (licht gezegd) frustrerend. Alle details, van de wedstrijd die je net hebt gereden, zit je nog een keer af te spelen in je hoofd. “Waar ging het nu toch weer mis?” vraag je je af. De training gaat goed, alles lukt, gaat vanzelf of is een “piece of cake”. Op wedstrijd is het compleet anders. Het lijkt alsof je gewoon niet meer kan paardrijden. Je gedachten schieten alle kanten op waardoor je ontzettend gaat twijfelen en niet meer weet wat je nu moet doen. Je plezier in de sport die je zo leuk vind wordt steeds minder. Je had er zoveel lol in maar het is je hobby en dat moet wel leuk blijven. Anders is het vroege opstaan, al het reizen en de vele uren die je erin stopt ‘t gewoon niet waard.

Hoe zou het zijn als...

Hoe zou het voor je zijn als je weer met plezier en enthousiasme op eventingwedstrijd gaat? Dan lijkt het rijden weer als vanzelf te gaan. Het vroege opstaan, de tijd die je erin stopt, het trainen vallen dan veel minder zwaar. Op wedstrijd rijd je je dressuurproef vloeiender, heb meer ritme in je springparcours en de cross is gewoon “Wauw!”. Je komt over de finish en gooit een vuist in de lucht van blijdschap. Jij en je paard doen en kunnen dat gewoon.  

Mijn 3 gouden tips voor meer plezier

Plezier terugwinnen kan door mijn eBook ‘3  gouden tips voor meer plezier in het rijden van eventingwedstrijden’ te lezen. Je krijgt van mij top tips die ik veel inzet bij eventingruiters in mijn praktijk.

Na het lezen van mijn eBook heb je

Laatste stap naar je eBook

Laat je gegevens achter en ontvang het eBook voor meer plezier en zelfvertrouwen op eventingwedstrijd direct in je mailbox.