Mariska Fröger

Eventing is mijn passie

De start van EventingHQ

Met mijn afstuderen heb ik me gefocust op de toekomst van de eventingsport in Nederland en hoe deze zich kan ontwikkelen. Uit het onderzoek kwam mede naar voren dat er veel vraag is naar kennis op het gebied van eventingtraining en management. Om die reden ben ik EventingHQ gestart.

Over Mariska

Constant doorleren

Elke dag ben ik bezig nieuwe vaardigheden en kennis te vergaren. Ik lees veel boeken, luister podcasts en volg regelmatig trainingen om mijn kennis op peil te houden

Hart voor de sport

Ik heb veel ervaring in de hippische sector. Ook door mijn werk bij de KNHS weet ik hoe de vork in de steel zit.

Potentie

Ik krijg regelmatig de vraag waarom ik EventingHQ heb opgericht en dat is omdat ik veel potentie zie in kennisdeling, training van ruiter en paard en over het algemeen de interesse in de sport.

Elke dag actief

Ik ben elke dag met de eventingsport bezig. Vanuit mijn werk bij de KNHS, maar ook daarnaast ben ik continue op zoek naar nieuwe informatie en kennis uit binnen- en buitenland.

“The more I learn, the more I realize how much I don’t know.” 

Albert Einstein

Wat ik ga doen

Het doel is om offline en online educatie aan te bieden voor beginnende tot gevorderde eventingruiters. Dit doe ik door o.a. groepstrainingen en webinars met verschillende experts aan te bieden. Daarnaast wil ik extra beleving aan de sport toevoegen door middel van een jaarlijkse teamcompetitie

Uitgelicht Gratis tools EventingHQ

De Essentie

Met de start van EventingHQ sta ik voor sport die zo veilig mogelijk is en innovatief is op het gebied van training en management van paarden en eventingruiters. Het welzijn van zowel paard als ruiter staat hoog in het vaandel. 

Met EventingHQ wil ik  educatie aanbieden op het gebied van training en management om zo de eventingsport in Nederland naar een hoger plan te brengen. 

Ik maak graag kennis met je

Neem vrijblijvend contact op of stel je vraag via het contactformulier.
Samen kijken we hoe ik je kan helpen.