Over Mariska en de start van EventingHQ

Coach voor ruiters

Ik ben opgeleid tot Coach en ben bezig met mijn accreditatie voor de NOBCO. Ik help graag ruiters die vast zitten in hun sport en geef ze inzicht in wie ze zijn, wat ze willen en hoe ze daar komen.

Constant doorleren

Elke dag ben ik bezig nieuwe vaardigheden en kennis te vergaren. Ik lees veel boeken, luister podcasts en volg regelmatig trainingen om mijn kennis op peil te houden. In 2021 heb ik de opleiding Sportmarketing succesvol afgerond.

Hart voor de sport

Ik heb veel ervaring in de hippische sector als sportontwikkelaar en -marketeer. Door mijn werk bij de KNHS weet ik hoe de vork in de steel zit.

Potentie

Ik krijg regelmatig de vraag waarom ik EventingHQ heb opgericht en dat is omdat ik veel potentie zie in kennisdeling, training van ruiter en paard en over het algemeen de interesse in de sport.

Elke dag actief

Ik ben elke dag met de eventingsport bezig. Ik ben continue op zoek naar nieuwe informatie en kennis uit binnen- en buitenland.

Over EventingHQ

De start van EventingHQ

Met mijn afstuderen heb ik me gefocust op de toekomst van de eventingsport in Nederland en hoe deze zich kan gaan ontwikkelen. Uit het onderzoek kwam onder andere naar voren dat er veel vraag is naar kennis op het gebied van eventingtraining en management. Om die reden ben ik EventingHQ gestart. EventingHQ staat voor ‘Eventing Headquarters’. 

Als liefhebber van de sport volg ik de sport op verschillende vlakken zoals sportprestaties, -marketing, innovaties en activiteiten. Dit probeer ik allemaal samen te laten komen in een overkoepelend platform: EventingHQ.

De missie

Het doel is door het organiseren van verschillende activiteiten, te coachen en kennis aan te bieden het kennisniveau, de prestaties en het sportplezier binnen de eventingsport te vergroten.

De visie

Met EventingHQ sta ik voor sport die zo veilig mogelijk is en innovatief is op het gebied van training en management van paarden en eventingruiters. Het welzijn van zowel paard als ruiter staat bij mij hoog in het vaandel. Ik heb hart voor de sport en wil dat terug laten komen in een onafhankelijk platform.

Met EventingHQ wil ik coaching, kennis en innovatie aanbieden op het gebied van prestaties, training en management om zo de eventingsport in Nederland naar een hoger plan te brengen.

“The more I learn, the more I realize how much I don’t know.” 

Albert Einstein

Neem contact op voor meer informatie

Neem vrijblijvend contact op of stel je vraag via het contactformulier.
Samen kijken we hoe ik je kan helpen.