EventingHQ Virtual Team Challenge

Omdat we samen meer kunnen bereiken

Waarom een Teamcompetitie?

In tegenstelling tot teamsporten zoals bijvoorbeeld hockey, voetbal en handbal is de paardensport over het algemeen vrij individueel. Het samen trainen en op wedstrijd gaan met mensen is niet altijd standaard in de paardensport. Daarom hebben we deze Team Challenge in het leven geroepen.

Wat we willen stimuleren is....

Door in teamverband te trainen en wedstrijden te rijden sluit je nieuwe vriendschappen, wordt je (meer) gemotiveerd en werk je samen aan jouw vaardigheden en prestaties!

Voor wie is deze Virtuele Team Challenge?

Deze Virtuele Team Challenge is voor ruiters- en amazones die deelnemen in de discipline eventing op B/ L/ M of Z niveau. Met een team van 4 combinaties kan je deelnemen. Als team heb je een Team Captain. Dit kan een teamgenoot zijn, maar ook een trainer of ouder. Wat wij willen bereiken is dat iedereen rondom jullie team zich betrokken voelt en kan bijdragen aan jullie prestaties! 

Wat zijn de spelregels?

Hoe kunnen we ons inschrijven?

De inschrijving gaat februari 2021 open. Meld je aan als team met het daarvoor bestemde inschrijfformulier. Het inschrijfformulier mag je mailen naar info@eventinghq.nl. 

Per team vragen we een bijdrage van €80,- om de Virtual Team Challenge te kunnen realiseren. Bij genoeg deelname maken we een aparte JO19 competitie speciaal voor de jeugd onder de 19 jaar met een paard of pony. 

Het beste team van de competitie wordt uitgeroepen tot EventingHQ Team Champions 2021! Daarnaast ontvangen ze een EventingHQ Statiedeken en deelname aan een EventingHQ training t.w.v. €150,-. 

Alle spelregels staan in de competitiebepalingen. Lees deze goed door met je team voordat je je aanmeld. 

Downloads

Hier komen alle downloads te staan voor de EventingHQ Virtual Team Challenge.

FAQ

De spelregels voor de EventingHQ Virtual Team Challenge vind je onder het kopje downloads. Lees deze goed door voordat je van start gaat.

Je kan je team aanmelden door het betreffende inschrijfformulier volledig in te vullen en op te sturen naar info@eventinghq.nl. Het formulier staat onder downloads.

Aan elk team vragen we een eenmalige bijdrage van €80,- om de Challenge te kunnen realiseren. 

Deze Virtuele Team Challenge is voor ruiters- en amazones die deelnemen in de discipline eventing op B/ L/ M of Z niveau. Met een team van 4 combinaties kan je deelnemen. Als team heb je een Team Captain. Dit kan een teamgenoot zijn, maar ook een trainer of ouder. 

We hebben deze Challenge bedacht omdat we stimuleren dat deelnemers samen gaan trainen en op wedstrijd gaan, want samen bereik je meer. In tegenstelling tot teamsporten zoals bijvoorbeeld hockey, voetbal en handbal is de paardensport over het algemeen vrij individueel. Het samen trainen en op wedstrijd gaan met mensen is niet altijd standaard in de paardensport. Dat is wat wij willen stimuleren.