"Als je doet wat je deed, krijg je wat je kreeg."

Aan de slag met jezelf

Loop je tegen jezelf aan in je sport? Blijf je in dezelfde vicieuze cirkel hangen? Wil je graag die cirkel doorbreken en je prestaties en potentie optimaal benutten? Dan is Performance Coaching iets voor jou. 

Als Performance Coach kan ik je inzicht geven in wie je bent, wat je wil en hoe je daar komt. Ik help je om je doelen te verhelderen, je tot oplossingen te laten komen, en hoe je doelen blijvend kunt bereiken. Performance Coaching heeft als doel om je te helpen om betere prestaties te leveren en je potentie optimaal te benutten.

Voor wie of welke hulpvraag bied ik Performance Coaching aan?

Ik richt mij met name op Young Professionals tussen de 18 en 35 jaar in de paardensport (alle disciplines). Je kan bijvoorbeeld zitten met een van de volgende hulpvragen:

Thema’s waarvoor je bij mij terecht kan zijn o.a. omgaan met druk, belemmerende gedachten, presteren onder druk, omgaan met stress/spanning, plezier terugkrijgen, je eigen richting behouden, zelfvertrouwen, mindset, motivatie, competenties, kwaliteiten en persoonlijke ontwikkeling

Mijn werkwijze

Voor we een traject starten maken we eerst kennis door middel van een klikgesprek. Dit kan bij mij op locatie of online. Daarin gaan we jouw coachvraag onderzoeken. Soms is deze direct helder, soms is hier meer tijd voor nodig. Dat is allebei prima. Als we een klik hebben en jouw hulpvraag duidelijk is, starten we een coachingstraject. Jij geeft aan wanneer je voldoende handvatten hebt om zelf verder te kunnen.

Wat kan je van mij verwachten?

Coachen begint bij mij met goed luisteren en vragen te stellen. Ik heb een praktische en no-nonsense instelling en heb een oprecht interesse om jou verder te helpen. Ik richt mij op jouw proces en gestelde doelen. In de sessies combineer ik verschillende werkvormen en methodes om je persoonlijke inzichten op te laten doen. Sessies kunnen bij mij op locatie plaatsvinden of online. Dit doe ik in overleg met jou. 

Verandering = drive + doel + motivatie

NOBCO Accreditatie

Op dit moment ben ik bezig met mijn accreditatietraject bij de Nederlandse Orde voor Beroepscoaches (NOBCO). Dit is een beroepsvereniging voor coaching die de kwaliteit en belangen van coaches waarborgt.

Aanbod

Hoe een traject eruit ziet hangt af van jouw wensen en behoeften. Ik begin altijd met een klikgesprek (op basis van No cure, no pay) waar we het hebben over jouw coachvraag. Daarna gaan we kijken naar een passend traject. De duur van een traject hangt af van je coachvraag en je beschikbare tijd tussen de sessies in. Een sessie duurt ongeveer 75 minuten en kan bij mij op locatie of online plaatsvinden. 

Tarief: €35,- per sessie 
(Dit is mijn ‘coach in opleiding’ tarief)

Veel gestelde vragen

Voor wie is performance coaching?

Perfomance coaching is voor iedereen die bepaalde ambities nastreeft en wil bereiken. Je kunt altijd werken aan je skills, dus elk moment is een goed moment om te starten met performance coaching. Maar in de praktijk is vaak een specifiek probleem een aanleiding om te starten.

Ik richt mij voornamelijk op Young Professionals tussen de 18 en 35 jaar in de paardensport. 

Wat bedoel je met Young Professional?

Met een Young Professional bedoel ik ruiters in de leeftijdgroep van 18 t/m 35 jaar die actief zijn in de paardensport. 

Wat is performance coaching?

Als coach geef ik je inzicht in wie je bent, wat je wil en hoe je daar komt. Ik help je om je doelen te verhelderen, je tot oplossingen te laten komen, en hoe je doelen blijvend kunt bereiken. Performance coaching heeft als doel om je te helpen om betere prestaties te leveren en potentie te benutten.

Met wat voor soort coachvragen kan ik bij jou terecht?

Dat kan van alles zijn. Coaching kan je helpen in je werk, sport en prive. Ik richt mij voornamelijk op mensen die daarin vastlopen en niet mee weten hoe zij verder moeten/willen. Persoonlijke ontwikkeling, kwaliteiten, potentie en de regie in eigen handen nemen behoren tot mijn werkgebied. 

Wat is je werkwijze?

Voor we een traject starten maken we eerst kennis door middel van een klikgesprek. Dit kan op mijn locatie of online. Daarin gaan we jouw coachvraag onderzoeken. Soms is deze direct helder, soms is hier meer tijd voor nodig. Dat is allebei prima. Als we een klik hebben en jouw hulpvraag duidelijk is, starten we een coachingstraject. Jij geeft aan wanneer je voldoende handvatten hebt om zelf verder te kunnen.

Wat kan ik van je verwachten?

Coachen begint bij mij met goed luisteren en vragen te stellen. Ik heb een praktische en no-nonsense instelling en heb een oprecht interesse om jou verder te helpen. Ik richt mij op jouw process en gestelde doelen. In de sessies combineer ik verschillende werkvormen en methodes om je persoonlijke inzichten op te laten doen. Sessies kunnen bij mij op locatie plaatsvinden, online of wandelend. Dit doe ik in overleg met jou. 

Heb je een accreditatie?

Ik heb de ICM Coachingsopleiding gevolgd en ben bezig om mijn NOBCO accreditatie te behalen. 

Wat is je tarief?

€35,- per sessie van 75 minuten

Wat houdt een coachingstraject in?

Hoe een traject eruit ziet hangt af van jouw wensen en behoeften. Ik begin altijd met een klikgesprek waar we het hebben over jouw coachvraag. Daarna gaan we kijken naar een passend traject. De duur van een traject hangt af van je coachvraag en je beschikbare tijd tussen de sessies in. Een sessie duurt ongeveer 75 minuten en kan bij mij op locatie, online of wandelend plaatsvinden. 

Hoe kan ik een afspraak maken?

Een afspraak maken door het afspraakmulier in te vullen of door te mailen naar info@eventinghq.nl

Ik val buiten je leeftijdsgroep maar heb interesse in coaching. Kan je mij helpen?

Uiteraard! We beginnen met een klikgesprek en gaan van daaruit verder. 

Ben je klaar om aan de slag te gaan?

Voor vragen of het maken van een afspraak kan je gerust contact opnemen met mij.