“Ontwikkel je mindset voor eventingsucces”

Herken je dit?

Hoe zou het voor je zijn als?

Hét traject voor eventingruiters

Je mindset trainen is mogelijk met mijn programma “Ontwikkel je mindset voor eventingsucces” en dit zit er allemaal in:

Aan het eind van dit traject heb jij…

De investering voor “Ontwikkel je mindset voor eventingsucces” gaat in de toekomst €760,- (of 4x€215,-)  bedragen. Om dit traject zo waardevol en effectief als mogelijk te maken, wil ik de eerste 3 mensen in augustus 2023 dit traject tegen een sterk gereduceerd tarief aanbieden in ruil voor hun feedback. Daarom is de investering aan dit pilot-traject nu slechts €190,-. (Deelbetalingen zijn in dit geval niet mogelijk).

Verandering = drive + doel + motivatie

Wat anderen zeggen

"In vier sessies heb ik veel inzicht gekregen in mijzelf als ruiter, sporter en paardeneigenaar. Ik weet duidelijker wat ik wil bereiken, hoe ik daar kan komen en hoe ik kan omgaan met issues onderweg. De mentale en praktische tools die ik heb gekregen gebruik ik iedere dag, thuis in de training en op wedstrijd. Ik vond het een leuk en zinvol traject!"
Frederique
Eventingamazone
"Ik heb de trainingen als heel fijn ervaren. De eerste sessie was een kennismaking en om mijn doel vast te stellen. Vervolgens hebben wij iedere sessie een ander stukje aangepakt. Naast dat Mariska zelf opdrachten en stukjes had voorbereid, was er ook heel veel ruimte voor eigen input en vragen. Op die manier kregen de sessies een hele fijne invulling." Ik heb na vier sessies, een heleboel stof meegekregen waar ik de komende maanden mee aan de slag ga. Over een paar weken heb ik weer opnieuw een sessie gepland om te kijken hoe ik er op dat moment voor sta. Mariska heeft mij altijd een super gevoel gegeven tijdens de sessies. En ze heeft mij ook altijd het gevoel gegeven dat ik altijd contact op mag nemen als ik ergens tegen aanloop, wat heel fijn is. Je wordt daardoor niet meteen losgelaten na de sessies en in het diepe gegooid."
Megan
Springamazone

Veel gestelde vragen

Hoeveel tijd per week ben ik gemiddeld kwijt met dit traject?

Je ontvangt elke week een mail met tips, uitleg en eventueel een oefening om zelf mee aan de slag te gaan. We plannen onze coachingsessies van 75 minuten ongeveer om de twee weken in. De online rijtechniek sessie (60 minuten) plannen we voor na de eerste maand en de online debriefingsessies (30 minuten) zijn voor na twee recent gereden wedstrijden.  

Hoe plannen we de sessies in?

In onze eerste coachingsessie plannen we alles, of in ieder geval zo veel mogelijk, vast samen in.  

Hoe lang duurt dit traject?

Het hele traject duurt ongeveer 4 maanden.

Kunnen de coachingsessies ook online plaatsvinden?

Als je om specifieke redenen niet naar Leusden kan komen is er de mogelijkheid om de sessies online te doen. Ik kan je echter het beste helpen als we live tegenover elkaar zitten.   

Hoe meld ik me aan?

Je schrijft je in door op de knop “Ja, ik doe mee!’ te klikken, je details in te vullen en naar mij te verzenden. Je ontvangt van mij bericht om een eerste coachingsessie in te plannen.   

Wanneer moet ik betalen?

Je betaling wil ik uiterlijk 24 uur voorafgaand onze eerste coachingsessie ontvangen hebben. Wil je betalen in termijnen dan ontvang ik graag de eerste betaling voorafgaand de eerste sessie. Je ontvangt van mij een herinnering voor de tweede en derde betaling.  

Als ik voor betalingstermijnen kies, binnen hoeveel maanden moet het afbetaald zijn? En hoeveel maanden zit er tussen betalingstermijnen?

Wanneer je voor betalen in termijn kiest kan je in 3 maanden het traject afbetalen. Er zit steeds een maand tussen de betalingen.

Werkt een pilot-traject hetzelfde?

Ja, dit traject is nieuw met wat extra aanvullingen rondom de coachingsessies. Ik wil kijken aan de hand van het verloop en feedback of onder andere de invulling en de volgorde juist is. Op basis van de feedback maak ik aanpassingen om het zo nóg beter te maken.  

Ben je klaar om je mindset te ontwikkelen voor eventingsucces?

Meld je aan door op onderstaande knop te klikken.