Partners

Hieronder zie je de bedrijven waar ik mee samenwerk. Ik vind het heel belangrijk om samen te werken met bedrijven waar ik volledig achter sta en die op een bepaalde manier kunnen bijdrage aan de sportbeleving, mijn eigen prestatie en die van mijn paarden maar ook aan die van mijn klanten. 

ESVEO Fotografie

Stefanie van Oostenbrugge, het gezicht achter de lens van ESVEO Fotografie, is een van de bekende eventingfotografen en is veel aanwezig op zowel nationale- als internationale eventingwedstrijden in Nederland. Ze is in 2017 begonnen met fotograferen in de paarden- en eventingsport. Sindsdien heeft ze een geheel eigen stijl ontwikkeld waarbij de passie voor de sport, bij zowel paard en ruiter, centraal staan.

Rina Fröger Sportpaardenmassage

Rina Fröger Sportpaardenmassage is al weer 5 jaar actief als sportmasseur voor zowel paarden als pony’s. Ze behandelt paarden welke uitkomen in verschillende disciplines maar heeft veel affiniteit met eventingpaarden. Regelmatige sportmassages kunnen ervoor zorgen dat je paard beter en makkelijker kan presteren. Mijn paard geniet regelmatig van een heerlijke massage wat er mede voor zorgt dat we goed kunnen trainen. Ontdek hoe jij je paard nog beter kan ondersteunen en kan laten ontwikkelen tot een echte happy athlete. 

Brandhof Ruitersport

Brandhof Ruitersport is onderdeel van Brandhof Dier en Ruiter; een grootschalige dierenwinkel met ruitersportzaak en Pets Health Kliniek in Renswoude. Ze hebben een breed assortiment aan producten. Zelf kom ik hier regelmatig voor mezelf of voor de paarden shoppen. In hun webshop vind je hun meest exclusieve merken (zoals Vestrum en Equiline) en hun eventing collectie. Brandhof Ruitersport verkoopt ook producten van QHP, Harry’s Horse Ariat en Petrie.

Wordt ook partner van EventingHQ!

Neem geheel vrijblijvend contact met mij op. Samen kunnen we bespreken wat we voor elkaar kunnen betekenen. 

Neem contact opLees meer over EventingHQ