Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Pre-Season Training met Merel Blom II

27 februari/ 08:30 - 17:00

Groepstraining Merel Blom ESVEO Fotografie
EventingHQ organiseert trainingen onder leiding van Merel Blom! Afhankelijk van de dan geldende corona-maatregelen ga je individueel of in duo’s trainen met Merel.  
 

XC-training

De focus in deze groepstrainingen ligt op het verbeteren van de cross country vaardigheden van de ruiter, met het doel om het (zelf)vertrouwen bij paard en ruiter te vergroten door het ontwikkelen van de juiste basis. De training is open voor alle niveau’s. Springervaring is wel vereist.  
 

Kosten

Trainingskosten Individueel (45 min): €75,- per combinatie (excl. €15,- terreinvergoeding conform tarief HC de Schalm)
Trainingskosten Duoles (60min): €55,- per combinatie (excl. €15,- terreinvergoeding conform tarief HC de Schalm).  
 

Aanmelden & afmelden

Omdat we bezig zijn met een nieuwe website kan je je voor deze training uitsluitend aanmelden door te mailen naar info@eventinghq.nl. Na de sluitingsdatum (en bij voldoende deelname) wordt er via de mail een betaallink doorgestuurd. Afmelden voor de clinic kan door een mail te sturen naar info@eventinghq.com. 
  • Deelnemers kunnen tot en met de sluitingsdatum voor de trainingsdag(en) kosteloos afmelden. 
  • Deelnemers welke zich na sluitingsdatum van de training afmelden maar een vervangende combinatie regelen ontvangen een rekening van het inschrijfbedrag min €5,- administratiekosten en de terreinvergoeding. 
  • Bij deelnemers welke zich na sluitingsdatum van de training afmelden en geen vervangende combinatie hebben wordt 100% van het inschrijfbedrag in rekening gebracht. 
  • Bij een ‘no show’ op de trainingsdag wordt 100% van het inschrijfbedrag (+ eventuele stallingskosten etc.) + €25,- admin in rekening gebracht. De deelnemer heeft geen recht op teruggave van (een deel van) het verschuldigde totaal bedrag voor de training. 
  • Op annulering wegens ziekte of blessures (paard – ruiter) zijn dezelfde bepalingen van toepassing als hierboven punt 1 – 4 genoemd.
Inschrijving opent: 28-12-2020 
Sluitingsdatum: 23-1-2021
 

Wachtlijst

Er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar voor de trainingen. Wanneer de trainingen vol zitten wordt er gebruik gemaakt van een wachtlijst. De trainingen in Januari zullen naar alle waarschijnlijkheid in de +4000m2 springpiste met geprepareerde bodem plaatsvinden. Afhankelijk van het weer en in overleg met HC de Schalm worden de groepstrainingen op het veld/baan gehouden.
 

Indeling

De indeling van de clinics gaat in principe op volgorde van inschrijving en op basis van niveau. Speciale verzoeken dienen bij de registratie vermeld te worden. 
 
EventingHQ behoudt het recht om:
  • een trainingsdag te annuleren. Wanneer een trainingsdag wordt geannuleerd zullen alle deelnemers zo op tijd mogelijk geïnformeerd worden, een alternatieve datum zal worden voorgesteld. In het geval dat de datum niet schikt voor de deelnemer krijgt deze zijn volledige inschrijfgeld teruggestort. 
  • te veranderen van coach, locatie of format van de training. Wanneer een deelnemer na gemaakte veranderingen niet wil deelnemen aan de trainingen, heeft deze het recht op restitutie van het inschrijfgeld. 
  • wanneer redenen voor annulering buiten de macht van EventingHQ ligt en op de dag van de trainingen voorkomt, zal EventingHQ alle maatregelen treffen om alle deelnemers op de hoogte te stellen. EventingHQ is niet aansprakelijk voor enige financiële verliezen opgelopen door de deelnemer als een gevolg van de annulering van de trainingen. 
Trainingsdagen gaan alleen door bij voldoende deelname. EventingHQ behoudt het recht om de trainingsdagen bij onvoldoende interesse te annuleren. Deelnemers kunnen doorschuiven naar een volgende trainingsdatum of hebben recht op restitutie van het inschrijfgeld.  
 
Deelname aan trainingen georganiseerd door EventingHQ zijn geheel op eigen risico. EventingHQ kan op geen enkele wijze aansprakelijk worden gesteld voor opgelopen materiële schade en/of lichamelijk letsel.  

Inschrijfformulier

Gegevens

Datum:
27 februari
Tijd:
08:30 - 17:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, ,

Organisator

EventingHQ
E-mail:
info@eventinghq.nl
Site:
www.eventinghq.nl

Locatie

HC de Schalm
Schalm 11
Renswoude, Utrecht 3927EH Nederland