Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Pre-Season Training met Julia Krajewski

7 februari/ 10:00 - 17:00

EventingHQ Training Julia Krajewski
Op zondag 7 februari organiseert EventingHQ een trainingsdag met Julia Krajewski. Deze training bestond eerst uit een training 2-daagse. In verband met corona is dit aangepast. Alle deelnemers die zich al hadden aangemeld hebben hier persoonlijk bericht over gekregen. Heb je vragen? Dan mag je die mailen naar info@eventinghq.nl
 

Kosten Training

Zondag: Cross country training €95,-
De kosten zijn inclusief terreinvergoeding. Je kan je aanmelden via onderstaand inschrijfformulier. 
 

Over Julia Krajewski

Haar doorbraak was met Samourai du Thot, met wie ze in 2016 als derde eindigde in haar CCI5 * in Luhmühlen. Daarna was Julia onderdeel van het Duitse team dat naar de Olympische Spelen in Rio afreisde, de Wereldruiterspelen in Tryon en het EK in 2017. In 2018 pakte ze de winst in Aachen. Naast haar sportcarrière en het opleiden van jonge paarden is Julia ook actief als coach. Sinds 2017 is zij bondscoach van de Junioren en is daarmee in voetsporen getreden van Rüdiger Schwarz. 
 

Taal

Julia spreekt van origine Duits, maar is ook zeer vaardig in het Engels. 
 

Aanmelden & afmelden

Aanmelden gaat via onderstaand inschrijfformulier. Bij het aanmelden van meerdere paarden dit graag duidelijk vermelden. Na de sluitingsdatum (en bij voldoende deelname) wordt er via de mail een betaallink doorgestuurd. Afmelden voor de clinic kan door een mail te sturen naar info@eventinghq.com.  Bekijk hier alle algemene voorwaarden voor als je je wilt afmelden. 
  • Deelnemers kunnen tot en met de sluitingsdatum voor de trainingsdag(en) kosteloos afmelden. 
  • Deelnemers welke zich na sluitingsdatum van de training afmelden maar een vervangende combinatie regelen ontvangen een rekening van het inschrijfbedrag min €5,- administratiekosten en de terreinvergoeding. 
  • Bij deelnemers welke zich na sluitingsdatum van de training afmelden en geen vervangende combinatie hebben wordt 100% van het inschrijfbedrag in rekening gebracht. 
  • Bij een ‘no show’ op de trainingsdag wordt 100% van het inschrijfbedrag (+ eventuele stallingskosten etc.) + €25,- admin in rekening gebracht. De deelnemer heeft geen recht op teruggave van (een deel van) het verschuldigde totaal bedrag voor de training. 
  • Op annulering wegens ziekte of blessures (paard – ruiter) zijn dezelfde bepalingen van toepassing als hierboven punt 1 – 4 genoemd.
Inschrijving opent: Maandag 26 oktober 2020
Sluitingsdatum aanmelden: zaterdag 30 januari 2021.  
 

Wachtlijst

Er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar voor de trainingen. Wanneer de trainingen vol zitten wordt er gebruik gemaakt van een wachtlijst. Afhankelijk van het weer en in overleg met HC de Schalm worden de groepstrainingen op het veld gehouden. Bij slechte/ natte weersomstandigheden worden de trainingen verplaatst naar de +4000m2 springpiste met geprepareerde bodem.   
 

Indeling

De indeling van de clinics gaat in principe op volgorde van inschrijving & op basis van niveau. Speciale verzoeken dienen bij de inschrijving vermeld te worden. 
 

Inschrijfformulier

Gegevens

Datum:
7 februari
Tijd:
10:00 - 17:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , ,

Organisator

EventingHQ
E-mail:
info@eventinghq.nl
Site:
www.eventinghq.nl

Locatie

HC de Schalm
Schalm 11
Renswoude, Utrecht 3927EH Nederland