Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Duotraining met Julia Krajewski

28 februari/ 08:00 - 17:00

Julia Krajewski training 21-2. Beeld ESVEO Fotografie
Op zondag 28 februari organiseert EventingHQ duotrainingen met Julia Krajewski. De focus in deze trainingen ligt op het verbeteren van de cross country vaardigheden van de ruiter, met het doel om het (zelf)vertrouwen bij paard en ruiter te vergroten door het ontwikkelen van de juiste basis. De training is open voor alle niveau’s. Je hebt wel enige springervaring nodig.  
 

Kosten Training

Cross-country training €95,- per combinatie. De kosten zijn inclusief terreinvergoeding. 
 

Over Julia Krajewski

Haar doorbraak kwam met Samourai du Thot, met wie ze in 2016 als derde eindigde in haar CCI5 * in Luhmühlen. Daarna was Julia onderdeel van het Duitse team dat naar de Olympische Spelen in Rio afreisde, de Wereldruiterspelen in Tryon en het EK in 2017. In 2018 pakte ze de winst in Aachen. Naast haar sportcarrière en het opleiden van jonge paarden is Julia ook actief als coach. Sinds 2017 is zij bondscoach van de Junioren en is daarmee in voetsporen getreden van Rüdiger Schwarz. 
 

Taal

Julia spreekt van origine Duits, maar is ook zeer vaardig in het Engels. 
 

Aanmelden & afmelden

Je mag je aanmelden via onderstaand inschrijfformulier. Wil je meerdere paarden aanmelden voor de training? Vermeld dit dan duidelijk bij je aanmelding. Na de sluitingsdatum (en bij voldoende deelname) ontvang je via de mail een betaalverzoek. Je kan je afmelden voor de training door een mail te sturen naar info@eventinghq.com. Hier lees je alle algemene voorwaarden voor wanneer je je wilt afmelden. 
  • Deelnemers kunnen tot en met de sluitingsdatum voor de trainingsdag(en) kosteloos afmelden. 
  • Deelnemers welke zich na sluitingsdatum van de training afmelden maar een vervangende combinatie regelen ontvangen een rekening van het inschrijfbedrag min €5,- administratiekosten en de terreinvergoeding. 
  • Bij deelnemers welke zich na sluitingsdatum van de training afmelden en geen vervangende combinatie hebben wordt 100% van het inschrijfbedrag in rekening gebracht. 
  • Bij een ‘no show’ op de trainingsdag wordt 100% van het inschrijfbedrag (+ eventuele stallingskosten etc.) + €25,- admin in rekening gebracht. De deelnemer heeft geen recht op teruggave van (een deel van) het verschuldigde totaal bedrag voor de training. 
  • Op annulering wegens ziekte of blessures (paard – ruiter) zijn dezelfde bepalingen van toepassing als hierboven punt 1 – 4 genoemd.
Inschrijving opent op: Maandag 18 januari 2021
Sluitingsdatum aanmelden: zaterdag 22 februari 2021.  
 

Wachtlijst

Er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar voor de Pre-Season Training met Julia Krajewski . Wanneer de trainingen vol zitten kom je op de wachtlijst te staan. Afhankelijk van het weer en in overleg met HC de Schalm worden de groepstrainingen op het veld gehouden. Bij slechte/ natte weersomstandigheden worden de trainingen verplaatst naar de +4000m2 springpiste met geprepareerde bodem.   
 

Indeling

De indeling van de Pre-Season training met Julia Krajewski gaat in principe op volgorde van inschrijving en op basis van je niveau. Heb je een speciaal verzoek? Meld dat dan gelijk bij je aanmelding.  Bekijk hier de (voorlopige) deelnemerslijsten en indelingen.

Inschrijfformulier

Gegevens

Datum:
28 februari
Tijd:
08:00 - 17:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , ,

Organisator

EventingHQ
E-mail:
info@eventinghq.nl
Site:
www.eventinghq.nl

Locatie

HC de Schalm
Schalm 11
Renswoude, Utrecht 3927EH Nederland