Disclaimer

De website van EventingHQ wordt met de grootste zorgvuldigheid samengesteld en beheerd. Dat geldt ook voor de informatie van derden die op de site eventueel beschikbaar wordt gesteld. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de gevolgen van beslissingen die u neemt op grond van de ter beschikking gestelde informatie, ook als deze onverhoopt onjuistheden mocht bevatten.

Wijzigingen in de teksten van de website kunnen zonder voorafgaande mededeling worden aangebracht. Artikelen kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd of aangepast.

EventingHQ aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor het eventueel niet goed functioneren van de website. Ook aanvaarden we geen enkele aansprakelijkheid voor onjuistheden en onvolledigheden van de informatie die men kan vinden op de website of verkrijgt via de mail.

Hoewel we er alles aan doen om misbruik te voorkomen, is EventingHQ niet aansprakelijk voor informatie en/of berichten die door gebruikers van de website via Internet verzonden worden of op andere sites worden geplaatst.